Kas yra dantų implantai?

 

Dantų implantai yra dirbtinės dantų šaknys, kuriais sukuriama atrama atkuriamiems dantims. Skirtingai nei dantų protezai (pasinaudojant esamų dantų atrama), tilteliai ar karūnėlės, dantų implantai yra populiarus, efektyvus ir ilgalaikis būdas atkurti prarastus dantis žmonėms, kurie patiria nepatogumą jų neturėdami. Ant implantų protezuoti dantys jaučiasi ir žiūrisi tarsi visiškai natūralūs ir būtent dėl to implantacija tampa dantų rekonstrukcijos standartu.

Kas dantų implantaciją padaro visiškai saugią ir tokią komfortišką? Baltijos implantologijos centro chirurgai naudoja aukščiausios kokybės medicininio titano implantus, kurie, laikui bėgant, tiesiog suauga su žandikaulio kaulu. Ši sąjunga suformuoja tvirtą ir patvarų pagrindą Jūsų naujiems dantims, o tai reiškia, kad naujieji dantys neturės jokio judėjimo (kaip kartais nutinka su išimamais dantų protezais). Taip pat su dantų implantais vėl galėsite drąsiai rinktis savo mėgstamą maistą – nesvarbu, koks kietas jis būtų. Jei gerai prižiūrėsite, tai bus sprendimas visam gyvenimui, galėsite jaustis laisvai ir šypsotis be dvejonių.

Dantų implantai susideda iš 3 dalių:

  • Implantas: titano sraigtas, kuris tarnauja kaip naujo danties šaknis. Ši dalis visam laikui įsitvirtina žandikaulio kaule.

     

  • Atrama: nuolatinė, tačiau prireikus gydytojas gali nuimti. Tai yra jungtis, laikanti danties protezą ar protezų junginį (tiltelį, lanką).

     

  • Karūnėlė (danties protezas): tai yra ta danties dalis, kurią galime matyti. Ji gali būti pagaminta iš metalo ar cirkonio keramikos, atrodo itin natūraliai. Dantų implantai naudojami pakeisti vieną, kelis ar viso žandikaulio prarastus dantis. Atkuriant viso žandikaulio dantis, priklausomai nuo situacijos, naudojami 4 arba 6 dantų implantai, kurie ir suformuoja atramą nuolatiniam protezui.

Kadangi medicininių tyrimu metu buvo įrodytas dantų implantų patikimumas, jie tapo prioritetiniu dantų atkūrimo būdu ir Baltijos implantologijos centro chirurgams. Mūsų aukštos kvalifikacijos chirurgai ir protezuotojai dirba po vienu stogu su greta įrengta viena moderniausių dantų technikų laboratorijų. Todėl mes galime parinkti pačius tinkamiausius kompleksinius sprendimus.

Viena komanda. Viena kaina. Viena vizito vieta.

Daugiau informacijos apie dantų implantus ir kainas rasite čia

Registruokitės konsultacijai